Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arcformák

Felmerül sokszor bennem is a kérdés, milyen normál frizura illene hozzám.... próbáltam már sokat! Volt nagyon rövid, "fiús" hajam, volt rettentő hosszú, épp most is növesztem.

4 alap fejforma létezik! Az első, az ovális! Az ovális a legtöbbször előforduló fejforma, amire sokan büszkék is lehetnek. Az olyan embereknek, akiknek ilyen a fejformájuk, legtöbbször barna, vagy zöld szemük van, szájuk telt, szép ajkuk van. Orruk általában a probléma. Szemöldökük ritka, azonban széles, és vastag.

A haj alap, a haj öltöztet, a haj adja a díszt a fejtetőn, és a haj az, ami legfőképpen számít. Ha az arcod nem tökéletes, még lehetsz csodaszép!

Az ehhez a fejformához illő hajak, az alábbiak: Hosszú hullámos, hosszú göndör, vállig érő göndör vagy hullámos. Ha kevés haja van, akkor  a legjobb megoldás ha kiengeded, had kapjon bele a szél! Kevés hajjal lehet hosszú vagy félhosszú hajad, csodaszép vagy!

Frufru? Nekem van, nekem jól áll, szerintem. Szeretem, mert kicsit más a stílusom, és ezzel jelzem. Az ovális fejformához illenek a frufru-k, gyakran a barna szemű lányoknak áll a legjobban. A zöld szeműek (vagy esetleg  a kék szeműek) hagyják, hadd nőjön le a frufrujuk akkorára, mint a haj többi része. SEMMIKÉPP SE LEGYEN FIÚS, AZAZ KLASSZIKUSAN RÖVID HAJATOK!

A második legtöbbször előforduló fejforma, a "kockás" fejforma. Ilyen fejük legtöbbször a zöld, szürkés-zöld és a kék szemű lányoknak van. A különlegessége ennek a fejformának, hogy rettentő szép, nagy szeme lehet az embernek ha ilyen a fejformája. Szájuk felső ajka vékony, míg alsó ajka túltelt, hosszú, sűrű szempillák, és szép, ívelt szemöldökök.

Hajformák: Konty, rövid, "fiús" haj, ha sok hajad van, akkor vállig érő göndör, vagy hullámos haj.

Következő fejforma a "hosszúkás". Ehhez az archoz hosszabb alsó arcrész kötődik. Kék, esetleg szürke, azaz barna szemű ember birtokolhatják ezt.

Vastag szemöldök, kevés de hosszú szempilla, hatalmas szép szemek, és vékony ajkak. A frufru remek páros a csodaszép szemek mellé. Sűrűsíti a kevés szempillát. Szép, kerek orruk van, ezt is ki kell emelniük a hosszúkás arcú embereknek.

Hajak: Rövid, félhosszú egyenes haj, göndör haj, hosszú, fülig érő frufru, vagy szemöldökig érő frufru.

Az utolsó arcforma a kerek. Kicsi, oldal felé nyúló szemek, hatalmas, szép pupillával. Szájhoz közeli orr, vastag felső ajkak, és vékony, vagy azonosan vastag alsó ajkak. Szép,  ívelt, vastag szemöldök, kicsi, kidudorodó orral. Frufrut nem ajánlom!

Hajak: fonás, bármilyen fonás, hullámos hosszú haj, vállig érő tépett végű haj, nagyon rövid haj.

A képen fent láthatjátok a helyes pirosító vagy barnító használatát. Olyan sorrendben írtam le a fejformákat, amilyen sorrendben le lehet a képről olvasni angolul:

Oval: Ovális

Square: "Kockás" ahogy én mondanám.

Long: Hosszúkás

Round: Kerek

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

oh xdd

Halasi Bernadett,2015.06.21 16:36

Nekem a második tetszik, de sajnos nekem a legutolsó van. xd

OMG!!

Kovács Daniella,2015.06.21 16:31

nekem a legelső a hajam :D